Wiko Roller Bike Parade

fr | en
Wiko Roller Bike Parade Ontdek het evenement

BEDANKT IEDEREEN VOOR DEZE ONVERGETELIJKE ZOMER!

Inleiding

Wiko Roller Bike Parade

De hele zomer lang brengt de Wiko Roller Bike Parade je naar de vier hoeken van België om onvergetelijke momenten te beleven! Rollerblades, fiets, longboard... Wat wordt je voorkeursmiddel van transport?

wiko roller bike parade -
Wiko Roller Bike Parade

De grootste bijeenkomst in België

Voor dit seizoen 2018 wordt de Wiko Roller Bike Parade gehouden in verschillende steden van 1 juni tot 14 september, voor het plezier van alle fans van alternatieve mobiliteit. Het evenement is volledig gratis voor jong en oud.

OPGEPAST: in geval van slecht weer kan de parade om veiligheidsredenen worden geannuleerd. De dag zelf van de parade om 16.00 uur, zal een officiële aankondiging worden gedaan op de website en de Facebook-pagina van het evenement.

Dit jaar vindt de Wiko Roller Bike Parade zichzelf opnieuw uit door nieuwe samenwerkingen en voorstellingen van lokale artiesten en collectieven.

wiko roller bike parade -
De parcours

Voor beginners en bevestigde deelnemers

1. KLEINE LUS

Een parcours van ongeveer 5km aangepast voor iedereen, zowel beginners als bevestigden, kinderen als volwassenen die ongeveer 40 minuten duurt. Een goede gelegenheid om te sporten terwijl je plezier hebt. Afhankelijk van de stad stopt de kleine lus bij de 1e grote pauze of op het startpunt waarnaar we terugkeren voordat we verder gaan voor de grote lus.

2. GROTE LUS

Een langere route van ongeveer 20km voor amateurs en bevestigde fans. Altijd in een goede sfeer is deze lus ideaal voor deelnemers die willen trainen terwijl ze plezier hebben. We keren terug naar het beginpunt aan het einde van de parade.

wiko roller bike parade -
Nieuw

Nieuw in 2018

Voor de 16e editie zet de Roller Bike Parade de kleuren van Wiko!

Daarvoor verricht het wereldberoemde smartphone merk geen half werk door het aanbieden van vele verrassingen en wedstrijden gedurende het seizoen.

Fun maakt deel uit van het DNA van Wiko. Het smartphonemerk dat in 2014 in België werd gelanceerd, wil een extra glimlach op het gezicht van stadsbewoners toveren . Wiko doet dat door zich te engageren voor familie-evenementen, groepssporten en muziekfestivals. Daarom is het evident dat Wiko deelneemt aan de volgende Roller Bike Parade 2018. Ze zullen door de grootste Belgische steden rijden en skaten, en intussen volop genieten van het moment.

Altijd meer vibes! De WRBP wil je laten trillen door een muzikaal programma vol onverwachte gebeurtenissen.

In 2018 nemen onze DJ’s en staffers je mee om vele Belgische steden met verschillende eigenaardigheden te ontdekken. Zijn jullie er klaar voor? Laten we dit sport avontuur beginnen!

ontdek

Onze nieuwigheden

News

Renault : Passion for Life

Tijdens de zomer neemt de Wiko Roller Bike Parade je mee om verschillende Belgische steden te ontdekken, begeleid door DJ’s aangedreven door de Renault Alaskan! Met de slogan “Passion for Life” […]

Meer lezen
Ons hoofdpartner
Onze institutionele partners
Onze privé / logistieke partners
Onze mediapartners
© 2019 Wiko Roller Bike Parade