Wiko Roller Bike Parade

fr | en
ontdek

onze steden

Vind hier alle bevestigde steden. Andere steden zullen zeer binnenkort worden toegevoegd.

wiko roller bike parade - Brussel
stad van

Brussel

Mijn geliefde Brussel!

 

De Brusselse cultuur is voortdurend in beweging: tentoonstellingen om je ogen te verslinden, beurzen voor alle smaken, typische markten, goede deals op vlooienmarkten en sportevenementen die je niet mag missen. In Brussel vindt u alles wat u nodig heeft voor sport. Wil je regelmatig stoom afblazen? Verenigingen en sportklassen zijn legio in de hoofdstad.

Brengt u deze zomer een bezoek aan de hoofdstad? Mis elke vrijdag dan de AG Roller Bike Parade die aan de majestueuze Poelaertplein begint niet. Vertrektijd: 20u

zie kalender
wiko roller bike parade - Hasselt
Stad van

Hasselt

Capital of good taste!

 

Hasselt heeft iets met proeven, jovialiteit & gezelligheid. Een bezoek aan de hoofdstad van de smaak: een degustatie van veelzijdigheid, een combinatie van mogelijkheden.

Verschillende smaken vormen een unieke cultuur. Op het menu staan een ruim cultureel aanbod (Jenevermuseum, Modemuseum, theater, film, muziek …) een culinaire oase (restaurants, specialiteitenwinkels …) en een gevarieerd winkelcentrum (mode, design, juwelen …). Dit alles wordt ‘seizoensgebonden’ geserveerd in het aangename, vrouwvriendelijke hart van Limburg.

De start van de AG Roller Bike Parade begint opnieuw elke maandag van de zomermaanden op de Dusartplein in het centrum van de stad. Vertrektijd: 20u

zie kalender
wiko roller bike parade - leuven
stad van

leuven

Leuven, het mekka van boeken en bier!

 

De stad van Leuven combineert een rijke geschiedenis met een dynamische studentenpopulatie, met name op cultureel gebied. In gevolg, wordt het gekenmerkt door vele gemeenschappelijke plaatsen van cultuur zoals het museum M en het artistieke centrum STUK maar ook door talrijke samenwerkingen met diverse culturele organisaties. En om deze reden, loopt ze voor de titel van Culturele Hoofdstad van Europa 2030.

Kom en geniet van de sfeer die de mooiste pleinen van Leuven bewoont door deel te nemen aan de AG Roller Bike Parade waarvan het vertrek vanaf het Martelarenplein zal zijn. Je zult verrukt zijn! Vetrektijd: 19u30

zie kalender
wiko roller bike parade - waver
stad van

waver

Waver, een stad die beweegt!

De stad Wavre bewijst zijn energie en zijn wil om deel te nemen aan grote culturele evnementen. Inderdaad, deze Franstalige stad is betrokken bij een groot aantal projecten, zoals de Polyvalent Culturele Hall, ook wel “La Sucrerie” genoemd. Niet te vergeten de vele andere charmante plaatsen in Waver die wachten om ontdekt te worden.

De stad, in samenwerking met het jeugdhuis Vitamine Z, verwelkomt u ook graag op het evenement Wavre sur Herbe. Gedurende 2 weken, van 17 augustus tot 2 september, zullen 31 gratis evenementen worden aangeboden aan iedereen: een AG Roller Bike Parade op 19 augustus *, openluchtbioscoopsessies, activiteiten voor jong en oud, concerten, een dans battle en vele andere leuke activiteiten!

Dus als u het opmerkelijke culturele erfgoed van deze stad en zijn vele activiteiten wilt ontdekken, mis dan niet de start van de AG Roller Bike Parade van de Kardinaal Mercier Plein. Vertrektijd: 15 uur.

* De rolschaatsen en fietsen worden om veiligheidsredenen gescheiden door de muzikale pick-ups tijdens de parade.

zie kalender
wiko roller bike parade - Charleroi
stad van

Charleroi

Bij ons zeggen we “Châlèrwè”

Charleroi heeft een belangrijk cultureel leven dankzij zijn talrijke musea en concertzalen. Vol aan sport infrastructuren en clubs, Charleroi is dus ook aanwezig op het vlak van sport, en het is het eerste Waalse metropool waarin sportactiviteiten het meeste actief zijn, en waarin sport een gezamenlijk onderdeel van sociale leven en menselijke ontwikkeling is.

We zijn fier om de  AG Roller Bike Parade van Charleroi, in samenwerking met de Rockerill,  aan te kondigen. De parade zal op de 9 augustus plaatsvinden. Vertrek om 20u vanuit de parking van de Rockerill, Rue de la Providence 136 (6030 Charleroi). Op het einde van de parade, kunnnen jullie van de “apéros industriels” van de Rockerill genieten.

zie kalender
wiko roller bike parade - Oostende
stad van

Oostende

Let’s go to the beach!

 

De badplaats Oostende heeft iets om meer dan één aan te trekken. Door de levendige straten op elk moment van de dag of nacht, het biedt een rijk en gevarieerd cultureel aanbod. De zee, de historische monumenten, de tentoonstellingen, de winkels, de restaurants … Eindelijk vindt iedereen zijn verhaal.

Vervang je flip-flops een paar uur met je rollers! Inderdaad, op 5 en 12 augustus vindt de AG Roller Bike Parade plaats in Oostende. Tegelijkertijd, historisch, modern en dynamisch, kunt u door de stad rijden en het gevoel hebben de Belgische kust te hebben ontdekt zoals nooit tevoren. Kom dan rusten met de kans om de prachtige zonsondergang op het strand te bewonderen.

Vertrektijd: 16 uur van Albert I-promenade 62 (8400 Oostende).

zie kalender
Ons hoofdpartner
Onze institutionele partners
Onze privé / logistieke partners
Onze mediapartners
© 2019 Wiko Roller Bike Parade