AG Roller Bike Parade

fr | en
Ontdek onze steden

Andere steden zullen zeer binnenkort worden toegevoegd

Vind hier alle bevestigde steden.

wiko roller bike parade - Brussel
stad van

Brussel

Mijn geliefde Brussel!

De Brusselse cultuur is voortdurend in beweging: de tentoonstellingen zijn een streling voor het oog, beurzen voor alle smaken, typische markten, je kan je slag slaan op vlooienmarkten en niet te missen sportevenementen.

In Brussel vind je alles wat je nodig hebt voor sport. Wil je regelmatig stoom afblazen? Verenigingen en sportclubs zijn alom vertegenwoordigd in de hoofdstad. Breng je deze zomer een bezoek aan de hoofdstad? Mis dan elke vrijdag de AG Roller Bike Parade niet die aan het majestueuze Poelaertplein begint.

Vertrektijd: 20u.

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Hasselt
Stad van

Hasselt

Capital of good taste!

Hasselt heeft iets met proeven, jovialiteit & gezelligheid. Een bezoek aan de hoofdstad van de smaak: een degustatie van veelzijdigheid, een combinatie van mogelijkheden.

Verschillende smaken vormen een unieke cultuur. Op het menu staaneen ruim cultureel aanbod (Jenevermuseum, Modemuseum, theater, film, muziek …) een culinaire oase (restaurants, specialiteitenwinkels …) en een gevarieerd winkelcentrum (mode, design, juwelen …). Dit alles wordt ‘seizoensgebonden’ geserveerd in het aangename, vrouwvriendelijke hart van Limburg.

De start van de AG Roller Bike Parade vindt, net als voorgaande edities, plaats, elke maandag van juli en augustusop het Dusartplein in het centrum van de stad.

Vertrektijd: 20u

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Waver
stad van

Waver

Waver, een stad die beweegt!

Stad Waver bruist van energie en wilskracht om deel te nemen aan grote culturele evenementen.

Inderdaad, deze Franstalige stad is betrokken bij een groot aantal projecten, zoals de Polyvalente Culturele Hall, ook wel “La Sucrerie” genoemd. Niet te vergeten zijn er vele andere charmante plaatsen in Waver die wachten om ontdekt te worden. 

De stad verwelkomt je ook graag op het evenement Wavre sur Herbe. Van 16 augustus tot 1 september zullen gedurende twee weken 31 gratis evenementen worden aangeboden aan iedereen.

Dus als je het opmerkelijke culturele erfgoed van deze stad en zijn vele activiteiten wilt ontdekken, mis dan niet de start van de AG Roller Bike Parade op het Kardinaal Mercier Plein. 

Vertrektijd: 15 uur.

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Leuven
stad van

Leuven

Leuven, het mekka van boeken en bier!

Stad Leuven combineert een rijke geschiedenis op cultureel gebied met een dynamische studentenpopulatie. Als gevolg, wordt het gekenmerkt door vele culturele locaties zoals het museum M en het artistieke centrum STUK, maar ook door talrijke samenwerkingen met diverse culturele organisaties. Om deze redenen is Leuven in de running voor de titel van Culturele Hoofdstad van Europa 2030.

Kom en geniet van de sfeer die de mooie pleinen van Leuven te bieden hebben en neem deel aan de AG Roller Bike Parade. Vertrek op het Martelarenplein. Je zult versteld staan!

Vertrek om 19u30 kleine lus – 20u grote lus.

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Charleroi
stad van

Charleroi

Bij ons zeggen we “Châlèrwè”

Charleroi heeft een aanzienlijk cultureel leven dankzij zijn talrijke musea en concertzalen. De stad is ook sterk aanwezig op vlak van sport met veel infrastructuur en clubs. Het is de eerste Waalse metropool waarin sport een gemeenschappelijk onderdeel van het sociale leven is en waarin sportactiviteiten het meest actief zijn.

We zijn fier om de AG Roller Bike Parade van Charleroi, in samenwerking met de Rockerill, aan te kondigen. De bijeenkomst zal op de 9 augustus plaatsvinden. Vertrek om 20u vanuit de parking van de Rockerill, Rue de la Providence 136 (6030 Charleroi). Op het einde van de bijeenkomst, kunnnen jullie van de “apéros industriels” van de Rockerill genieten.

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Roeselare
stad van

Roeselare

Welke betere plek om te rijden dan in Roeselare? Het is in deze stad, die ook een hoogtepunt is voor shopaholics, dat de eerste van de twee AG Roller Bike Parades zal plaatsvinden op 17 augustus! Het stadje laat je niet op je honger wachten, we garanderen het! Tussen zijn gastvrije inwoners, haar vele kleine winkeltjes en oude kastelen zal u zich nooit vervelen!

Zin in meer? Wees welkom op de Nacht van de Handel of op de kerstmarkt! Voor de fijnproevers is het de place to be. Inderdaad, de regio Roeselare is niet voor niets de ‘Groentetuin van de Europa’. Alles wordt hier gedaan met smaak en passie.

zie kalender
wiko roller bike parade - Mons
stad van

Mons

Het is goed leven in de hoofdstad van de provincie Henegouwen. Drink een kop koffie op de Grote Markt en bewonder de architectuur van gebouwen die honderden jaren oud zijn!

Als je een klimmer bent, aarzel dan niet om naar de top van het Belfort van Bergen te klimmen, zo heb je een adembenemend panoramisch uitzicht.

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Wilrijk - Antwerpen
stad van

Wilrijk - Antwerpen

Ga eens naar het noorden van België, specifiek naar Wilrijk, in één van de negen districten van Antwerpen. Wandel door het Steytelinckpark of verken de Jain tempel gemaakt van Antwerps wit marmer. Dit is de grootste tempel van de gemeenschap buiten India!!! Mis je de winter en sneeuw? Ontdek de indoor skipiste Aspen voor een aantal leuke afdalingen.

AANDACHT : PARADE ZONDER FIESTEN, ENKEL KLEINE WIELTJES TOELATEN (ROLSCHAATSEN, INLINESKATES, STEPS, SKATEBOARDS enz.)

zie kalender
wiko roller bike parade - Nijvel
stad van

Nijvel

Het is in Nijvel dat de meest eclectische zijn of haar geluk zal vinden. Kiezen tussen het ‘Parc de la Dodaine’ waar u kunt genieten van een mooie wandelingen om te herbronnen, shoppen (met gratis parkeergelegenheid, een zeer belangrijk element, nietwaar?), de romaanse kerk ‘St. Gertrude’ (en rondleidingen elke dag om 14u) en de ‘Palais du Houblon’ voor de nachtvogels onder ons, er is voor elk wat wils!

zie kalender
wiko roller bike parade - Tienen
stad van

Tienen

Ga naar Tienen voor een Parade én je favoriete snoepjes! Bezoek het Suikermuseum, ontspan in de spa ’t Zinnenrijk, ontdek de ruïnes van de Begijnhofkerk of bewonder de gotische architectuur van de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk! Een druk programma wacht op je, dat is zeker!

 

zie kalender
wiko roller bike parade - Virton
stad van

Virton

Naar Virton gaan is een enkele reis maken naar het prachtige en magische land van de Gaume. Bezoek het Museum van de Gaume, doe een wens bij de ‘Trou des Fées’ en laat de magie werken, wandel door de ruïnes van het kasteel Montquintin of maak een wandeling door het hart van het Lapidaire museum en het Archeologisch Park van Montauban-sous-Buzenol. Virton en zijn betoverende omgeving reiken je de hand, aarzel dus niet.

zie kalender
Ons hoofdpartner
Onze institutionele partners
Onze privé / logistieke partners
Onze mediapartners

NEWSLETTER

Wilt u meer informatie en nieuws ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

© 2019 AG Roller Bike Parade